Mijn Praktijk

Mijn Praktijk

Binnen mijn praktijk komen mensen met allerlei verschillende vraagstukken, te denken valt aan psychische problemen veroorzaakt door o.a. stress, maatschappij, gezin, gezondheid enz. Maar ook ziekte, lichamelijk niet lekker in je vel zitten, moe, zwangerschaps wens, ongewenste kinderloosheid enz. enz. ....


Samen met jou ga ik op zoek naar wat jij te vertellen, maar ook te vragen hebt!


Allereerst bouwen we veiligheid en vertrouwen op, dit is voor de jou als cliënt van essentieel belang maar ook voor mij als therapeut. Daarnaast zijn voelen en verbinden vanuit je hart belangrijke componenten die we in de westerse maatschappij vaak verloren zien gaan.


Vaak voelen mensen zich niet begrepen, voelen zich angstig of ongelukkig, met geestelijke en of lichamelijke klachten als gevolg. We gaan kijken naar de oorzaak van deze problemen, en gaan hiermee aan de slag. Hierdoor zal je stabieler in je leven komen te staan, en ben je op weg van herstel naar een geestelijke en of lichamelijke gezondheid.


Een gezond persoon is iemand die op 4 vlakken goed functioneert:

Fysiek

Mentaal

Emotioneel

Contextueel (je omgeving)


In mijn praktijk heb ik verschillende behandelmogelijkheden:

o.a.


Systeem therapie/opstellingen

Energetischtherapie (uw bewustzijn leren herkennen)

Traumatherapie (somatic experience of EMDR)

Relaxatietherapie

Acupunctuur


Tijdens een behandeling / begeleiding kan ik gebruik maken van meerdere technieken. Dit gebeurt altijd in onderling overleg. Ik werk zowel curatief als preventief.


Mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging o.a. CAT is door de meeste zorgverzekeraars erkend!

Mijn behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar, raadpleeg hiervoor uw aanvullende voorwaarden.

Mijn consultprijs is 75 euro per bank te voldoen.

Consulten gaan altijd op afspraak. Als u niet 24 uur van te voren de afspraak afzegt dan ben ik genoodzaakt om het consult in rekening te brengen.


Mijn bijscholingen en opleidingen zijn GRO geaccrediteerd.


GRO geaccrediteerde opleiding en bijscholing.