Etherische oliënEtherische oliënEtherische oliën zijn vluchtige, olie-achtige bestanddelen van bloemen, bladeren, struiken, bomen, vruchten, wortels, zaden of harsen.


Deze oliën zijn verantwoordelijk voor de stofwisseling van een plant en ze worden dan ook beschouwd als de levenskracht ervan.


Een etherische olie is het meest essentiële en tegelijkertijd het meest subtiele deel van een plant. Het heeft de eigenschap de levensenergie van de mens te vergroten door zijn specifieke eigenschappen.Er zijn oliën om het immuunsysteem te versterken, de geest te kalmeren, onze angsten te doen verdwijnen, voor antivirale werking en voor een gezonde nachtrust.


Ze kunnen in diffuser gebruikt worden, of verdund met een draagolie zoals kokos olie of amandel olie om te masseren op de huid, de polsen en voetzolen in te smeren, en op eigen initiatief ook in te nemen met lauw water of in een capsule.


Voor een persoonlijk advies en of inlichtingen kunt u altijd rechtstreeks 06-1352 8169 bellen of mailen naar info@coachingpraktijkjsv.nl.


Oliën kunnen afgehaald worden of per post verzonden. Normale levertijd 2-3 werkdagen.